Alege Pacanele

Turbo Play

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Turbo Play

Joaca gratis pacanele Turbo Play onlineVrei sa joci inca un joc de aparat de tip slot gratuit clasic? Wazdan Gaming a creat acest joc de slot ce va fi pe gustul jucatorilor. „Turbo play” este un slot cu 3 role, creat cu ajutorul tehnologiei Unity. Grafica jocului este destul de simplu si se potriveste cu jocul. Exista o singura linie castigatoare, lucru ce face ca jocul sa fie foarte interesant. Supriza jocului consta in caracteristicile speciale ce te vor recompensa.

Joaca gratis pacanele Turbo Play online

 

Cele trei role se vor umple de simboluri colorate ce iti vor aduce premii. Va trebui sa afisezi 3 simboluri identice pentru a castiga. Simbolurile sunt clasice si prezinta pere, portocale, pepeni, semne de Vegas, clopotei, genti si stele. Caracteristica unica de blocare a rolei este cheia spre si mai multe castiguri. Poti bloca rolele pentru a face combinatii castigatoare. „Turbo Play” este un jocuri ca aparate de tip slot online ce iti ofera sansa de a castiga dublu. Are 2 nivele si este un joc clasic ce ofera castiguri interesante. Poti incepe jocul oricand doresti, deoarece poate fi jucat si pe smartphone. Rolele sunt pline de simboluri ce par a sari din ecran. Desi sunt simboluri clasice, nu te vor dezamagi multumita modului luminos in care au fost realizate.
Muzica de fundal poate fi pornita oricand, pentru a intra si mai bine in atmosfera jocului. Jocul ofera castiguri frecvente. Exista doua niveluri in joc, unul cu o linie castigatoare si unul cu cinci linii castigatoare. Descoperirea nivelelor este locul unde distractia incepe.

No comments

Leave a Reply