Alege Pacanele

Tropical 7 Fruits

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Tropical 7 Fruits

Joaca gratis pacanele Tropical 7 Fruits onlineTropical 7 Fruit este jocul de noroc potrivit pentru a incerca daca sunteti deja plictisit de a juca cu pepeni si cirese. Acum este timpul sa vizitati o insula topica pentru a va bucura de fructele pe care le ofera. Cand jucati jocul de pacanele Tropical 7 Fruits, va veti bucura de recoltarea de fructe exotice. Acest joc se desfasoara pe 25 de linii de plata, 5 role si 3 randuri. Linia de plata poate fi ajustata. Cand sunteti in stare sa colectati fructe proaspete si gustoase pe parcursul jocului, veti putea sa va bucurati de cele mai bune premii.

Bucurati-va de vizita pe insula tropicala si faceti banii atunci cand colectati fructele potrivite. Ar trebui sa aliniati diferite fructe de acelasi fel pe liniile de plata, astfel incat sa puteti castiga. Combinatia trebuie sa inceapa de la bobina din stanga. Jocul de noroc are doua simboluri norocoase.

Joaca gratis pacanele Tropical 7 Fruits online

 

7 este pictograma norocoasa care reprezinta fructe diferite in cadrul jocului de pacanele. Singurul simbol pe care nu il va putea inlocui este un simbol al soarelui. Obtinerea a 5 diferiti 7 pe liniile de castig, va aduce cea mai mare victorie in joc.

Daca obtineti soarele, va veti bucura de rotiri gratuite. Pentru 3 soare, o rotire libera, pentru 4 soare, 3 rotiri gratuite si pentru 5 soare, obtineti 10 rotiri gratuite. Tropical 7 Fruit are un design luminos, cu imagini colorate de Kiwi, mango si nuca de cocos. Cand cautati jocul acesta de pacanele online, il veti putea gasi cu usurinta. Nu trebuie sa va inregistrati sau sa platiti nimic daca jucati in modul liber.

No comments

Leave a Reply