Alege Pacanele

Trojan Horse

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Trojan Horse

Joaca gratis pacanele Trojan Horse onlineTrojan Horse este popular pentru mai multe lucruri decat unul – pe de o parte este calul care a purtat razboaie. Pe de alta parte, Trojan este numele unui virus mortal care ataca computerele. Dar nu va faceti griji – acest joc de cazino nu va ataca nimic. In caz contrar, va va umple buzunarele cu aur si bani. Se livreaza numai cu 9 linii de plata. Cu aceasta tema, grafica ar fi putut spune o poveste diferita, dar ele sunt blande. Credem ca acest lucru este intentionat, astfel incat jocul de pacanele sa nu distraga atentia jucatorilor.

Joaca gratis pacanele Trojan Horse online

 

In afara de faptul ca jcurile de cazino gratuite sunt legate de jefuirea orasului. Da, vine cu un simbol scatter, reprezentat de calul Troian. Cand acest simbol scatter apare de trei sau mai multe ori pe role, veti obtine 10 rotiri gratuite. Un alt simbol – care din nou este reprezentat de un cal de lemn, este simbolul salbatic. Acesta va inlocui toate celelalte simboluri pe sloturi. Desi nu ne-a placut multa grafica, eram destul de mult aprinsi de coloana sonora de fundal care reprezenta batalia epica. Da, exista multe lucruri pe acest joc de cazino gratui pentru tine sa descoperi.

Jocul de pacanele se bazeaza pe batalia epica din Troia unde a fost capturata regina Elena. Se spune ca aceasta batalie a fost condusa pentru a castiga Elena, dar nu exista nici o mentiune despre Elena din Troia oriunde in acest slot. Accentul se pune mai mult pe calul troian care se potriveste – avand in vedere titlul. Cei care au dorit intotdeauna sa se includa in aceasta batalie epica, isi pot implini fantezia in timp ce castiga o suma mare pe acest joc de pacaneel. Cum ti se pare?

No comments

Leave a Reply