Alege Pacanele

The Vikings

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

The Vikings

Joaca gratis pacanele The Vikings onlineSlotul video The Vikings este un joc de cazino care va permite sa obtineti o alegere in patrimoniul scandinav. Este o aventura epica si tot ce trebuie sa faci este doar sa incepi sa o joci. Jocul este popular si mai ales din cauza designului sau. Chiar daca o parte are o atingere moderna, jocul de cazino online insusi se intoarce in trecut. Acest lucru duce jucatorul pe mare. Pentru a face jocul mai dulce, exista elemente de basm in joc.

Joaca gratis pacanele The Vikings online

 

Jocurile Magnet Gaming au luat cu asalt industria jocurilor de noroc ca o furtuna cu tot ce aduce la masa. Acest slot video are 11 linii de plata cu 5 role si poate fi jucat in HTML5. Cand vine vorba de aspectul jocului, jucatorii se vor bucura de multe lucruri. Se vor bucura de muzica Viking traditionala si de animatiile fabuloase. Jocul de cazino ofera castigul pe cele doua cai si poate dubla cate linii de plata le puteti juca. Jocul are un bonus interesant, care sunt doua jackpoturi progresive, Jackpot-ul Super si Jackpot-ul.

Caracteristici speciale ale jocului

Jocul de tip slot video are un simbol salbatic cu un numar mare de jocuri bonus. Cand alegeti jocul Pick Me, va veti bucura de premii in bani direct, dar jocul din padurea intunecata va va duce in padure pentru a gasi comoara ascunsa. De asemenea, puteti face o calatorie pe mare, unde puteti sa va bucurati de premiul in bani. Cand infrangeti monstrul din mare, veti obtine jackpotul progresiv. Jocul are, de asemenea, Roti din Valhalla comune temei scandinave.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele