Alege Pacanele

The Royal Invitation

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

The Royal Invitation

Joaca gratis pacanele The Royal Invitation onlineLozul razuibil Royal Invitation este un joc de noroc in care ati fost invitat la o sarbatoare de gala, unde puteti gasi cea mai buna sampanie, trandafirii rosii si tortul de nunta magnific. Exista si alte delicii care sunt asteptate pentru aceasta zi speciala.

Joaca gratis pacanele The Royal Invitation online

 

Puteti plasa miza si poate fi de 1 leu sau puteti paria 10 pentru a obtinede zece mii de ori pariul pe care l-ati facut. Jocul de noroc Royal Invitation este prezent la grila 3×3, iar cele 9 patrate au fost acoperite folosind coroane. Puteti sa micsorati sau sa ridicati pariul utilizand sagetile in jos sau in sus sau puteti apasa pe butonul Redare daca doriti sa obtineti un nou loz care vine cu simbolurile ascunse sub o coroana.

Poti sa razuiesti coroanele una dupa cealalta sau poti sa deschizi coroanele imediat ca sa poti gasi ceea ce este ascuns sub ele. Ori de cate ori obtineti trei simboluri identice care apar pe lozul razuit, atunci veti castiga un premiu, dar acesta este generat la intamplare.

Caracteristicile jocului

 

Daca nu ati primit niciodata o invitatie pentru a merge la o nunta regala, nu va faceti griji, deoarece odata cu acest joc de noroc, puteti obtine invitatia dvs. speciala. Tema jocului este o nunta regala si incearca tot ce este mai bine sa aduca pe ecran prestigiul si farmecul nuntii regale.

Centrul jocuri de pacanele este locul in care are loc toata actiunea. Vei vedea biserica in fundal, iar in partea de sus se afla steagul St George’s Cross.

No comments

Leave a Reply