Alege Pacanele

The Rift

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

The Rift

Joaca gratis pacanele The Rift onlineSlotul video The Rift este o ruptura misterioasa si intunecata care se gaseste intr-un mic oras. Jocul de cazino se bazeaza pe 17 linii de plata cu 5 role. Exista tot felul de icoane minunate cu icoane ciudate pe care trebuie sa le aflati. Acesta este jocul pentru a incerca daca sunteti deja plictisit jucand jocurile vechi de spin.

Joaca gratis pacanele The Rift online

 

Tema jocului este despre o persoana care a deschis o pentagrama mare si satanica pe fiecare parte a unei biserici, iar satul a fost inca somnoros. Dupa deschidere, personalul ciudat incepe sa se intample si exista un numar de simboluri care se gasesc in tot locul, cum ar fi cartea arzatoare, cronometrul, pandantivul de caracatita, flaconul de potiune si monedele din cealalta lume.

Caracteristicile jocului

Slotul video The Rift ofera sansa jucatorului sa se bucure de ceva nou si interesant. Stilul si gameplay-ul sunt prea diferite de ceea ce cred oamenii. Ecranul jocului este minimalist, iar simbolurile jocului nu se gasesc pe rolele setului. Cu toate acestea, acestea sunt prezentate de imaginile plutitoare pe scena dramatica a timpului de noapte. Jocul de cazino The Rift a fost conceput pentru a deveni un joc de inalta calitate si capteaza tema infricosatoare.

Linii de plata ale jocului sunt fixe si jucatorul poate alege sa parieze in cele 15 nivele diferite si are cate 0,10 credite pentru fiecare rotire. Pariul maxim este de 100 de credite. Ori de cate ori se schimba marimea pariurilor, tabelul de plati se schimba si din moment ce premiul depinde de cat de mult pariati.

No comments

Leave a Reply