Alege Pacanele

The Power of Ankh

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

The Power of Ankh

Joaca gratis pacanele The Power of Ankh onlineSlotul online The Power of Ankh este jocul de pacanele bazat pe cultura egipteana, unde comportamentul uman este intotdeauna interesant. Jocul este puternic, iar aura sa face totul dintr-un joc tematic egiptean.

Joaca gratis pacanele The Power of Ankh online

 

Jocul are la baza 30 de linii de plata si 5 role. Ele sunt comune stabilite si nu exista nici o surpriza sa se astepte. Schema de pariere este mai rapida pentru a aduce viata gri in viata. Aceasta se bazeaza pe faptul ca exista 30 de linii de plata, iar valoarea maxima este de 0,20 dolari. Suma maxima pentru pariere este de 6 dolari. Jocul poate fi, de asemenea, jucat in optiunea demo.

Simbolurile slotului video The Power of Ankh

Jocul are simboluri mari si toate se bazeaza pe mitologia egipteana si toate sunt simboluri de incredere. Simbolurile de inalta platitoare sunt cele care se bazeaza pe credintele egiptene native, cum ar fi Vulturul infricosator, numit RA, pisica de aur, artefacte egiptene printre altele.

Cardurile de fata sunt de la ace pana la rege si sunt proiectate in stil baroc. Simbolul Ra si pisica sunt cel mai bun simbol al platii si sunt, de asemenea, simboluri frumoase. Ei pot plati 1000 de monede obtinand cinci combinatii.

Deserturile egiptene sunt cunoscute din cauza salbaticiei lor, iar imaginile sfintite se uitau intotdeauna peste ele. Sfinxul jocului este salbatic si se uita la noroc in mod intens. Este placut si cand un jucator primeste, castiga, de asemenea, 9000 de monede. Scatterul jocului este Ankh si apare pe rolele 3, 4 sau 5.

No comments

Leave a Reply