Alege Pacanele

The Legend Of Nezha

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

The Legend Of Nezha

Joaca gratis pacanele The Legend Of Nezha onlineFolclorul chinezesc este plin de legende cu povestile despre zeitatile care sunt rele sau bune si care fac aliante sau lupte care influenteaza soarta omenirii.

Joaca gratis pacanele The Legend Of Nezha online

 

Printre povestile disponibile, exista Legenda lui Nezha, care este si tema slotului online The legend of Nezha. Cu acest joc de pacanele, veti avea sansa de a descoperi povestea fascinanta despre vitejie si puteti afla despre divinitatea chineza care ii protejeaza.

Caracteristicile jocului de pacanele

Fundalul acestui joc de pacanele este o furtuna care vine peste mare si exista valuri uriase care se prabusesc cu tunetul care se aprinde constant. Aceste bobine plutesc mai sus in cer si exista Dumnezeul Nezha care urmareste jucatorul in timp ce continua sa joace. Oamenii care nu cunosc acest folclor chinez, s-ar putea sa nu fie constienti de legenda lui Nezha.

Regulile jocului de pacanele sunt familiare jucatorilor experimentati. Slotul video The legend of Nezha se bazeaza pe 30 de linii de plata fixe cu 5 role. Exista comenzi pe care jucatorul poate sa le foloseasca daca doreste sa ridice pariul de linie si sa invarta rotile. Simbolurile jocului de tip slot online sunt un inel colorat, o panglica rosie, un colier de aur si un templu. Este posibil sa castigi de la 10 pana la 125 de credite daca aveti combinatia de astfel de simboluri la role. Acesta va fi un inceput decent. Nezha insusi, floarea de lotus, inelul de foc si sageata sunt simboluri rare, dar ofera cea mai mare recompensa.

 

No comments

Leave a Reply