Alege Pacanele

The Boom Squad

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

The Boom Squad

Joaca gratis pacanele The Boom Squad onlineBoom Squad este un joc de cazino cu 5 tambururi si 50 de linii gratuite de sloturi, care ofera mult mai mult decat presupuneti odata ce incepeti sa jucati acest joc de noroc.

Joaca gratis pacanele The Boom Squad online

 

Acum, povestea de baza a acestui joc de pacanele este ca veti vedea o multime de super-eroi in New York care salveaza orasul si tu esti cel care controleaza super-eroii. Acum, deoarece acesta este mai mult ca un slot de jocuri cu super-erou, grafica pe acest joc de cazino online este genial. In plina luna plina, ajungem sa vedem ca eroii se grabesc sa salveze orasul. Eroii includ o super heroina cu parul roscat, o eroina bruneta, o eroina blonda si un robot, care vin toti cu costume de poker tematice.

Caracterele/pictogramele de mai sus va vor oferi o suma mare de bani. Aceste personaje nu ofera doar o suma mare de bani, dar aceste personaje ofera, de asemenea, o imagine vizuala excelenta jocului de pacanele.

Odata ce ati selectat suma pe pariu, jocul va incepe. In acest joc gratuit de jocuri slot, costul de rotatie variaza de la 0,50$ la 500$. Puteti paria pe orice valoare din acest interval, fara limite.

Acum, venind la simbolul salbatic, ghiuleaua este cea salbatica din acest joc de noroc si o puteti folosi pentru a schimba orice alt simbol si pentru a castiga in joc. Venind la scatters in acest joc, veti obtine in butoi cu otrava si va va oferi rotiri gratuite. Daca primiti trei butoaie, veti primi 5 rotiri, daca puteti afisa patru butoaie, atunci veti obtine 8 rotiri si daca puteti afisa cinci butoaie, atunci veti primi 12 rotiri gratuite.

No comments

Leave a Reply