Alege Pacanele

Super Hot

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Super Hot

Joaca gratis pacanele Super Hot onlineAi obosit sa joci jocuri ca la aparate de pacanele moderne? Nu te mai atrag caracteristicile lor si vrei sa revii la jocurile clasice? „Super Hot” este jocul pe care trebuie sa il incerci . Acest joc de aparat de tip slot oferit de Wazdan este un joc absolut fascinant. Nu te va orbi cu efecte spciale. Are doar 3 role si 5 linii castigatoare pe care le poti juca exact ca in zilele de inceput ale cazinourilor online.

Joaca gratis pacanele Super Hot online

 
Jocul se desfasoara intr-o camera intunecata, cu foc si scantei ce zboara in toate partile. Peste tot exista elemente misterioase. O suita de 4 carti va fi prezenta in jocul de slot. Simbolurile prezinta inimi, stele, cirese si cifra 7 aurie. Detaliile graficii sunt bine realizate. Sunt si foarte atractive, deoarece, atunci cand ai o combinatie castigatoare, grafica va anima intreg ecranul.
„Super Hot” este jocul ce nu te va deranja cu numeroase caracteristici vizuale. Jocul a fost creat pentru a simplifica jocul de cazino de pacanele. Acesta este motivul pentru care acest joc de aparat de cazino de tip slot are un model de rotire foarte bine stabilit. Vei putea castiga doar din invartirea rolelor de aparat, fara sa te ingrijorezi ca inca o runda bonus sau alt simbol scatter te va agasa. Tot ce trebuie sa faci este sa prinzi trei simboluri identice pe role. De fiecare data cand opresti rolele cu simboluri 3×3, incarcand un perete intreg, castigurile iti vor fi dublate. Jocul ofera trei jackpot-uri progresive – gold jackpot, silver jackpot si VIP jackpot, acesta din urma avand valoarea cea mai mare. Jackpot-urile se vor mari pe masura ce joci. Este jocul perfect pentru cei familiarizati cu jocurile de slot si care doresc sa castige niste premii grozave.

No comments

Leave a Reply