Alege Pacanele

Super Heroes WM

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Super Heroes WM

Joaca gratis pacanele Super Heroes WM onlineSuper Heroes slot este jocul de pacanele ce te poarta inapoi in timpurile supereroilor din reviste si nu cele din filmele din zilele noastre.

Jocul este echipat cu 5 role si 15 linii castigatiare, stilizate si pline de eroi ai lumii contemporane. Culorile jocului sunt luminoase si vor readuce memoria copilariei.

Putini oameni pot trai aceste experiente.

Joaca gratis pacanele Super Heroes WM online

 

Eroii cu care te vei intalni in acest joc de aparat de slot sunt: Iron man, Wolverine, Batman, Spiderman si Hulk. Aceste simboluri au cea mai mare valoare din joc. Hulk este simbolul cu valoarea cea mai mica, iar Batman este simbolul cu cea mai mare valoare. Pe langa aceste simboluri, te vei intalni cu simbolurile bonus, wild si rotiri gratuite.

Pentru a te putea bucura de caracteristicile speciale ale jocului, va trebui sa invarti inrtre 3 si 5 role pentru a te asigura ca vei potrivi caracteristicile fiecarui supererou. De fiecare data cand se va intampla acest lucru, vei incasa castigurile.

Nu te vei putea bucura de acest joc de pacanele daca nu platesti pentru el. Pentru a incepe jocul, trebuie sa stabilesti pariul ce variaza intre 0,01 si 1 dolar si se poate converti in 0,15. Daca, totusi, alegi sa joci in modul demo, nu va trebui sa platesti nimic.

No comments

Leave a Reply