Alege Pacanele

Summer Smileys

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Summer Smileys

Joaca gratis pacanele Summer Smileys onlineSlotul video Summer Smiley’s se poate juca oriunde te afli in masura in care ai o tableta, un laptop sau un computer. Va veti putea bucura de multe optiuni si bonusuri care nu vor lipsi in acest joc de noroc.

Joaca gratis pacanele Summer Smileys online

 

Este timpul sa va intoarceti la sezoanele preferate cu jocul de noroc Summer Smiley’s. Slotul include toate activitatile pe care le-ati astepta sa le aveti la plaja. Puteti rula pe aceasta plaja sau puteti construi nisipurile de nisip. Grafica jocului este simpla si impresionanta.

Efectele sonore si muzica aleasa au fost simple. Daca nu va place sunetul muzicii, atunci puteti sa o dezactivati. Slotul video foloseste culori luminoase, dar, in acelasi timp, ele pastreaza totul simplu.

Acesta este un slot video care are caracteristici standard pe care ar trebui sa le asteptati sa vedeti in alte jocuri, cum ar fi 30 de linii de castig, 3 randuri si 5 role. Ceea ce trebuie sa faceti este sa faceti click pe butonul Spin si sa asteptati sa vedeti daca obtineti o configuratie norocoasa.

Chiar daca jocul se poate juca si automat, slotul nu a lasat nimic la intamplare. Veti primi regulile complete in partea stanga a ecranului.

Simbolurile slotului video

Jocul ofera trei simboluri speciale. Ele sunt bonus, scatter si salbatic. Simbolul salbatic va inlocui alte simboluri, in timp ce trei simboluri scatter vor conduce la rotiri gratuite. Cand primiti un simbol de bonus, veti putea accesa jocul bonus si veti putea castiga banii in plus.

No comments

Leave a Reply