Alege Pacanele

Sugar Train

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sugar Train

Joaca gratis pacanele Sugar Train onlineSlotul video Sugar Train aduce inapoi sentimentul de a vizita un magazin de dulciuri. Jucatorul de pacanele va simti din nou senzatia de a decide daca vrea. Slotul este cu 25 de linii de plata cu 5 tambururi. Ea are un numar de bonusuri cu jocul liber, care este o modalitate sigura de a lasa cel mai bun gust in gura jucatorului.

Joaca gratis pacanele Sugar Train online

 

Jocul de tip slot video nu are prea multe caracteristici pe care un jucator trebuie sa le stapaneasca. Jocul este vorba despre buzz-ul si culoarea pe care o creeaza in grafica. Tamburele au fost amplasate la calea ferata si este vorba despre intrarea pe deal care arata verde luxuriant. Cerul este complet albastru si clar.

Dezvoltatorii au vrut sa aduca inapoi ceva dulce, astfel incat copacii, rotile de tren si vagoanele de tren sunt in stilul de bunatati si bomboane. Tamburul aduce si tema dulce. Exista bastoane de bomboane care separa bobinele folosind granita mai mica si mai dulce pe bobina. Tabelul de plati include diferite articole, cum ar fi gogosi glazurati, mistreturi colorate, batoane de ciocolata, cupcake si ursi guma. Jocul de pacanele este dulce, plin de culoare si este plin de surprize gustoase.

Cum se joaca acest slot video

Un jucator este cel care va decide cu privire la numarul de linii de plata cu care trebuie sa se joace. Acest lucru se face folosind sagetile in jos sau in sus gasite pe un contor de linie. Facand clic pe acestea, va scadea sau creste numarul de numere care sunt utilizate cu linii de plata. Acesta poate fi de cel putin unu si cel maxim de peste 25 de ani.

No comments

Leave a Reply