Alege Pacanele

Sugar Kisses

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sugar Kisses

Joaca gratis pacanele Sugar Kisses onlineDaca doriti sa va bucurati deo grafica unica, atunci este timpul sa luati in considerare jocul de pacanele online Sugar Kisses.

Joaca gratis pacanele Sugar Kisses online

 

Jocul de pacanele Sugar Kisses ofera o muzica linistitoare si dulce in fundal. Bomboanele jocului sunt 3D, arata delicios si sunt colorate in culori vii. Ele dau multe lucruri pe care le poate lua in considerare jucatorul. De asemenea, este usor sa te uiti la tabelul de plati si sa-l intelegi. Cand va potriviti cu niste bomboane, veti auzi un sunet de sarut cu o voce infricosatoare care spune “Te iubesc”.

Slotul video Sugar kisses este un titlu usor si are un buton de replay. Ori de cate ori veti obtine patru bomboane, atunci veti castiga. Nu trebuie sa fie la rand, dar trebuie sa se atinga una de celalalta.

Jocul de pacanele are role in cascada si acestea continua sa curga pana cand nu exista nici o combinatie de castig care va fi lasata. Jackpot-ul este masurat de inimile de scortisoara si potrivirea lor va duce jucatorul mai aproape de castigarea jackpotului.
Coloana de la extrema stanga va arata ca progresul inimii scortisoara castiga. Mijlocul ecranului este plin de cele cinci role si sunt gata sa se roteasca, in timp ce coloana din partea dreapta arata castigul pentru rotire.

Cascada roleleor are o mecanica interesanta si poate face jocul de pacanele sa fie distractiv si ajuta la construirea castigului mai rapid. Jocul ofera simbolul salbatic, dar el poate fi inutil atunci cand vine vorba de a inlocui simbolurile pieptene.

No comments

Leave a Reply