Alege Pacanele

Striking Viking

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Striking Viking

Joaca gratis pacanele Striking Viking onlineIn cazul in care nu ai invatat la istorie, este posibil sa nu ai prea multe informatii despre vikingi. Acestia sunt nordici ce au cutreierat si au cucerit teritorii si europa n periada secolelor 8 si 11.

Joaca gratis pacanele Striking Viking online

 

Chiar daca acest joc de pacanele nu iti ofera foarte multe informatii despre vikingi, te poate face sa vrei sa afli mai multe despre acest popor si despre nevoia lor de a explora si cuceri. Jocul acesta de slot este echipat cu 5 role si 25 de linii castigatiare. Jackpot-ul este in valoare de 7500 de credite. Jocul contine si caracteristici ca simbolul wild, simbolul scatter, bonus de rotiri gratuite si mini jocuri.

Jocul este ajustabil, iar jucatorul poate alege sa joace cu 1, 5, 10, 15 sau 25 de linii castigatiare. Valoarea pariului este stabilita de jucator si variaza intre 0,01 si 1 credit. Pariul maxim pentru fiecare rotire este de 25 de credite. Jucatorul poate activa optinea auto spin cu pana la 1000 de rotiri fara intrerupere, dar poate alege sa invarta rolele de 5, 10, 25, 50, 100 sau 500 de ori. Panoul de control este locul unde se pot face toate setarile.

Simbolurile jocului

Simbolurile jocului fac parte din tema si sunt desenate, insumand un numar de 11. Aceste simboluri sunt: tava de argint cu felia de paine, femeia viking blonda, coiful de viking, luptatoarea, capul de dragon, comandantul viking barbos si luptatorul viking. Simbolul cu cea mai mare valoare este luptatorul viking.

No comments

Leave a Reply