Alege Pacanele

Sorcerers of the Night

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sorcerers of the Night

Joaca gratis pacanele Sorcerers of the Night onlineJocul de cazino online Sorcerers of the Night se bazeaza pe tema luptei eterne si vechi dintre vrajitori si oameni. Slotul video a fost optimizat pentru dispozitive mobile si poate fi redat pe dispozitive mobile, tablete, iPhone si Android.

Joaca gratis pacanele Sorcerers of the Night online

 

Sorcerers of the Night este un joc de cazino modern si foloseste aspectul rolelor cu configuratie de 5×3. Jucatorii vor avea cele mai bune trasaturi ale celor mai recente caracteristici pentru a le ajuta sa scape de vrajitori folosind simboluri salbatice stivuite, cu simbolurile scatterului stivuite la dispozitia aventurii epice. Sunteti capabil sa supravietuiti cu averea atunci cand jucati acest joc de 30 de linii de castig.

Simboluri de slot video

Jocul are tematica magica si prezinta un numar de diferiti dusmani ai jucatorilor si exista patru vrajitori in Sorcerers of the Night si este cel mai bine conceput pentru cazinoul online. Grafica este impresionanta, in timp ce vrajitorii au fost proiectati in multe feluri pentru a reflecta propriile puteri individuale.

Jocul are fundal magic icu grafica 3D si exista simboluri tematice care lucreaza impreuna pentru a aduce scena in sus. Cu toate acestea, cea mai mare afisare a acestui joc este remarcabila atunci cand jocul se incarca.

Caracteristici speciale ale jocului de cazino

Simbolul salbatic stivuit ajuta atat la jocul bonus, cat si la jocul principal. Spre deosebire de scatterurile care apar la al doilea si al patrulea tambur, pe fiecare tambur poate aparea un simbol salbatic si vine cu o plata impresionanta de 120 de monede atunci cand cineva obtine 2 simboluri, in timp ce jucatorul poate castiga 8000 de monede cand primeste 5 simboluri. Simbolurile bonus au fost proiectate in asa fel incat sa se potriveasca temei, in timp ce simbolurile salbatice vor avea un glob purpuriu, iar scatterul are un fum purpuriu.

 

No comments

Leave a Reply