Alege Pacanele

Sonic Boom

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sonic Boom

Joaca gratis pacanele Sonic Boom onlineSonic Boom este un joc de cazinou foarte rapid si aventuros. Jocul este 100% clasic, cu doar trei role si o singura linie de plata. Regulile jocului sunt destul de simple si usoare. De fapt, oricine de la un entuziast nou in jocurile slot pana la un expert profesionist, toti jucatorii se pot bucura de aces joc de pacanele la un nivel maxim.

Joaca gratis pacanele Sonic Boom online

 

Aceasta plimbare minunata nu numai ca va aduce bucurie, dar si premii fabuloase. In ceea ce priveste un exemplu, cel mai mare jackpot de 2.500 de monede. Avand in vedere simplitatea acestui joc clasic si gratuit, este cu siguranta un premiu mare pentru care merita a concura. Simbolurile sunt de asemenea clasice. Cirese si baruri se numara printre ele si exista si cateva simboluri bazate pe tema, cum ar fi avionul de lupta si simbolul Sonic Boom. Toate aceste simboluri si alte materiale asemanatoare sunt foarte bine create cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora pentru a atrage toti entuziastii de jocuri de pacanele din toata lumea.

Sonic Boom este un excelent joc de cazino online, cu un stil rapid de miscare si un stil extrem de distractiv. Acest joc slot nu numai ca este un joc clasic, cu doar 3 role si o singura linie de plata. Nu exista reguli gresite pentru acest joc, ci un set simplu de reguli care este mai usor de urmat pentru orice nivel al jucatorului de jocuri slot.

Acest joc are, de asemenea, cateva recompense mari, cum ar fi jackpot-ul de 2500 monede. Simbolurile reprezinta o combinatie intre simbolurile clasice si simbolurile moderne bazate pe tema. Printre acestea, barurile, ciresele, avioanele de vanatoare si simbolul logo-ului sunt cele mai preferate.

Aceasta plimbare aventuroasa are, de asemenea, castiguri wild si scatter. Este ceva neobisnuit in jocurile clasice de sloturi. Chiar daca acest joc uimitor nu ofera castiguri masive, castigurile vin mai des comparativ cu alte jocuri slot. Wild este logo-ul jocului in sine si are o mare putere de crestere a premiului cu combinatii corecte.

No comments

Leave a Reply