Alege Pacanele

Sizzling Peppers

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sizzling Peppers

Joaca gratis pacanele Sizzling Peppers onlineSlotul video Sizzling peppers este un joc de cazino online cu 3 role. Jucatorul poate alege sa joace cu doua sau cu intregul set. Pentru a creste sansele de castig, jucatorul trebuie sa dubleze incasarile din joc. Pariul minim pentru fiecare linie este de 0,40 de monede, iar pariul maxim este de 100. Jackpot-ul maxim ce poate fi incasat este in valoae de 2000 de monede. Valoarea sa poate sa fie destul de mica pentru un jucator expermentat, dar este perfecta pentru un jucator normal.

Joaca gratis pacanele Sizzling Peppers online

 

Jocul a fost creat intr-o maniera multi player. Acest joc de pacanele este echipat cu 3 randuri, 3 role si doua ecrane. Totusi, nu va fi nevoie de un al doilea jucator deoarece poti alege sa invarti cele doua role, daca doresti sa iti dublezi castigurile. Te vei bucura de caracteristica bonus din acest joc de slot retro. Structura 3×3 a jocului este vizibila in partea de jos a ecranului, iar daca afisezi 3 cirese, te vei bucura de un castig x10. Trei pepeni iti vor aduce un castig x40. Simbolurile clasice BAR sunt cele care iti vor aduce castiguri mari atunci cand se afiseaza pe liniile castigatoare.

Modul de joc

Atunci cand incasezi castiguri mari, vei acumula puncte in supermeter. Acestea vor putea fi utilizate in pariurile de pe rolele superioare. In timpul jocului, vei putea castiga premii ce pot fi incasate si care variaza intre x200 si x2000 pariul initial. Jocul nu este echipat cu carateristici de rotiri gratuite sau simboluri sticky.

No comments

Leave a Reply