Alege Pacanele

Silver Creek Giant

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Silver Creek Giant

Joaca gratis pacanele Silver Creek Giant onlineSlotul online gigantic Silver Creek este jocul de cazino care arata dragut si este dezvoltat de Casino Technology. Acestea au fost concepute pentru a oferi cea mai mare atentie, cu ochii stralucitori si mari. Simbolurile au fost dezvoltate folosind cele mai bune grija si sunt elaborate folosind icoane de carduri de mare design. Exista o imagine frumoasa de fundal cu florile, raurile si padurea in care traiesc animalele.

Joaca gratis pacanele Silver Creek Giant online

 

Jocul se bazeaza pe 5 role si exista 30 de linii de plata cu 3 randuri. Se ruleaza de la stanga spre dreapta. Jucatorii ar trebui sa se potriveasca cu cel putin 3 simboluri pe linie intr-o succesiune pentru a obtine victoria. Acest lucru este ceva standard, chiar si jucatorii neexperimentati pot incepe sa joace fara a pierde bani.

Fiecare dintre jucatori se poate bucura de rotirile gratuite cu caracteristici bonus, cum ar fi premiile scatter si substitutia salbatica. Jocul are optiunea de a juca castigurile.
Acest joc este disponibil in versiunea gratuita, dar pentru a juca rolele folosind numerarul real, rotirea poate fi setata la 0,30 pentru fiecare rotire si liniile de castig disponibile sunt 25 care pot fi ajustate. Pentru cineva care nu doreste sa faca clic de fiecare data, jucatorul poate seta optiunea de redare automata. Sunetul poate fi, de asemenea, pornit si oprit.

Simboluri de joc

Simbolurile slotului online incep cu cartile de joc cum ar fi A, K, Q si j. Alte simboluri sunt ratonii, vulpea, somonul si vidra adorabila. Salbaticul este un urs si o risipa este o floare albastra.

No comments

Leave a Reply