Alege Pacanele

Side Show

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Side Show

Joaca gratis pacanele Side Show onlineSlotul video Side Show este urmatorul mare lucru cand vine vorba de industria jocurilor de noroc. Acesta este un joc de cazino online 3D si dispune de 3 role cu 10 linii de castig. Este construit folosind un mediu realist impresionant si acesta include spectatorii care functioneaza ca efecte sonore. Acest joc permite aventura epica care este completa cu bonusurile interesante.

Joaca gratis pacanele Side Show online

 

Chiar daca jocul face pe cineva sa se gandeasca la spectacol si teatru, jocul in sine este despre circ. Tema jocului de tip slot video va ajuta la capturarea ochiului. In fundal, veti gasi un barbat care poarta un costum si se afla pe o platforma de lemn. Exista, de asemenea, caravana si cort.

Veti face un tur virtual pentru a intra in cortul de circ, iar rolele jocului se vor concentra asupra diferitelor evenimente. Cand te uiti la ceea ce simbolurile prezinta la bobine, o sa-i vezi pe ghicitoare, gemenii siamezi, inghititorul de sabii, semnul muzical, roata norocului, omul plin de muschi, omul ghiulea, barbatul barbos si imblanzitorul sarpelui.

Caracteristicile jocului

Slotul video Side Show se bazeaza pe 10 linii de plata si 3 role. Jocul de cazino poate fi jucat de oricine, indiferent de buget. De asemenea, este usor sa personalizati linia de plata stabilita si aceasta include si determinarea sumelor cheltuite pe fiecare linie de plata. Cand sunt 3 bile la role, jucatorul va avea acces la jocul de indemanare in care trebuie sa arunce cutitele.

Cand jucatorul primeste 3 simboluri de Show Time, atunci el va castiga piesele de aur si acestea sunt utile in accesarea pentru a obtine recompense bune.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele