Alege Pacanele

Shogun´s Land

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Shogun´s Land

Joaca gratis pacanele Shogun´s Land onlineShogun ‘s Land este unul dintre cele mai elegante sloturi online gratuite din industria actuala. Practic, acest joc slot gratuit se bazeaza pe cultura japoneza. Exista o multime de elemente care sunt legate de cultura japoneza si aspectul sau bogat. Jocul de pacanele este cu siguranta un succes nu numai din punctul de vedere al premiilor, ci si din punctul de vedere al divertismentului. Habanero, unul dintre cei mai respectati dezvoltatori de masini de tip slot din lume, si este de fapt in spatele succesului acestui joc de pacanele. Au folosit doar cele mai bune tehnici disponibile pentru a va asigura ca rezultatul final este pur si simplu stralucitor.

Joaca gratis pacanele Shogun´s Land online

 

Oricum, aceasta masina de slot gratuita nu are mai mult de 5 role. Numarul de linii de plata este, de asemenea, limitat la 20. Evident, acest numar ar putea fi mai mare. Calitatea grafica si calitatea animatiei sunt cu siguranta super-fine. Chiar si fundalul jocului este creat fin fara pierderi de subiect. Setul de simboluri este de asemenea bine conceput. Exista o atingere straveche cu fiecare simbol. Este intr-adevar ceva deosebit si are capacitatea de a atrage oameni.

Exista luptatori de sumo, felinare, cocori, sabii si flori printre simbolurile acestui slot video. In afara de acestea, exista si litere si numere printre seturile de simboluri. Fiecare dintre aceste simboluri are capacitatea de a oferi premii in numerar. Valoarea premiului ar putea varia de la 10.000 de monede la 2 monede, in functie de dimensiunea pariului si de tipul combinatiei. Marimea pariului acestei masini slot gratuite poate fi schimbata prin modificarea marimii monedei, permiteti nivelului numarului de linii de plata activate pe rotatie.

No comments

Leave a Reply