Alege Pacanele

Shocking Wild

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Shocking Wild

Joaca gratis pacanele Shocking Wild onlineSlotul video Shocking Wild ofera o experienta de slot electrizanta. Jocul acesta de pacanele are 10 linii de plata cu 5 role si ofera trasaturi alternative, care pot zdruncina victoriile. Jocul include grafica indrazneata si colorata cu coloana sonora, care este preluata direct dintr-o muzica de sinteza a scolii de dulgher. Jocul de pacanele Shocking Wild are facmec si jocul si este ideal pentru noii veniti care tocmai au inceput la sloturi sloturi. Jocul este disponibil pentru a juca cu 0,10 pentru fiecare rotire. Simbolurile salbatice pot oferi jackpot-ul de 500x pariul, iar premiul de top este de 50.000 de monede cand puteti captura fulgerul in sticla.

Joaca gratis pacanele Shocking Wild online

 

Jocul este simplu de jucat si jucatorul trebuie sa-si faca griji numai despre parierea pe fiecare tura. Jocul are 10 linii de plata si acestea sunt fixe. Aceasta inseamna ca jucatorul poate alege doar valoarea monedei cu suma monedei pe care doreste sa o parieze.

Indiferent de investitia pe care o poate face jucatorul, jucatorul poate castiga pana la de 500 de ori pariul pe fiecare linie, prin potrivirea a cel putin cinci diamante pe liniile de castig valide.

Simbolurile jocului sunt unice si se gasesc in diferite tipuri de bijuterii, dar fondul are un design abstract, care poate arata ca cerul de noapte sau poate fi in interiorul unei pietre pretioase in functie de modul in care faceti interpretarea.

Simboluri de slot video

Simbolurile se gasesc in culori diferite. Acestea sunt chihlimbar, violet, turcoaz, galben, rosu, verde, albastru si roz si fiecare are o valoare proprie si reprezinta o anumita piatra de bijuterie.

No comments

Leave a Reply