Alege Pacanele

She He club

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

She He club

Joaca gratis pacanele She He club onlineShe/He Club Slot Game” este un joc de pacanele gratuit, cu 5 role si 25 de linii castigatoare, lansat de Mr. Slotty. Jocul este prezentat intr-o maniera desenata amuzanta si prezinta un cazino plin de personaje dragute ce danseaza si arunca cu bani. Ideea de a folosi un club intr-un joc de cazino online a fost vehiculata mult timp. Totusi, „She/He Club Slot Game” este un joc de cazino de tip slot gratuit presentat intr-o maniera amuzanta, in care rolele ce se invart pot aduce castiguri jucatorului care petrece indeajuns de mult timp jucandu-se.

Joaca gratis pacanele She He club online

Grafica acestui joc de aparat de pacanele gratuit este alb si negru, cu nuante de gri si rosu, pentru a imbunatatie perceptia jucatorului. Fundalul jocului prezinta imaginea unui club cu un ring de dans in partea de jos a ecranului. Vei vedea o doamna cu un cocktail stand la bar in partea stanga si chiar acolo este si un DJ agitat ce pune muzica. Partea de sus arata bila disco sub o rola, iar aceasta afiseaza diverse simboluri ce declanseaza castiguri sau premii speciale pentru jucatorul norocos.

She/He Club Slot Game” este un joc de cazino de tip slot gratuit echipat cu simbolul scatter si optiunea autoplay, dar care nu are un jackpot progresic. Jocul are 25 de linii castigatoare si are o tema fantastica. Jocul se regaseste in toate categoriile de slot: no deposit slot, new slot si videi slot. Poate fi jucat pe dispozitive mobile si desktop si orice sistem de operare Windows, Mac OS, iOS si Android. Tema jocului este clubul de noapte si are si versiune gratuita, iar pariul maxim pentru fiecare linie este de 100.

No comments

Leave a Reply