Alege Pacanele

Secret Garden II

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Secret Garden II

Joaca gratis pacanele Secret Garden II onlineAceasta este continuarea jocului de pacanele original Secret Garden. Slotul video dispune de 25 de linii de plata cu 5 role. Jocul este linistit si linistit. Are cea mai buna atmosfera datorita insectelor si fluturilor care se invart in jurul unui ecran. Chiar daca jocul nu are un jackpot, acesta are multiplicatori cu rotiri gratuite oferite in acest joc. Jocul este relaxant pe masura ce cineva isi poate imagina.

Joaca gratis pacanele Secret Garden II online

 

Fundalul joculuide tip slot online se gaseste la 5 role si toate pot straluci sub lumina soarelui. La posturile postale, exista 25 de numere si fiecare are propria linie de plata. Jucatorii pot deplasa cursorul peste aceste numere si fiecare linie de plata respectiva poate fi afisata la role. In jurul unei porti, jucatorul poate vedea lumina soarelui, florile frumoase si copacii imense. Coloana sonora este relaxanta si ajuta la imbunatatirea senzatiei de calm in acest joc. Veti fi mai fericiti daca lasati sunetul sa insoteasca jocul atunci cand se joaca.

Simboluri de slot video

Simbolurile jocului de pacanele sunt lucruri pe care ar trebui sa le asteptati sa vedeti in gradina imensa a tarii, cum ar fi Gradina Secreta. Ele sunt un sunet, o floare galbena, un gandac, o dragonfly, o roata rosie, un fluture, o fantana de apa, o cheie, un lacat, o cana de udare, un trandafir si logo-ul Secret Garden II. Jucatorul poate decide cat de mult vrea sa parieze. Acest lucru asigura ca oricine are orice fundatie financiara poate juca jocul si se poate bucura de el ca oricine altcineva. Jocul are si functia de redare automata.

No comments

Leave a Reply