Alege Pacanele

Scrooge

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Scrooge

Joaca gratis pacanele Scrooge onlineAcesta este un slot video gratuit bazat pe o faimoasa fabula de Craciun numita “A Christmas Carol”. Jocul este plin de distractie si caracteristica cea mai interesanta este jackpotul de top care aduce 120.000 de monede.

Joaca gratis pacanele Scrooge online

 

Acest joc de cazino cool slot este un produs de laboratorul Microgaming si contine 5 role si 50 de linii de plata si o multime de produse festive. Cu acest uimitor slot video jucatorul va putea simti partea vesela a Craciunului in orice moment al anului. In plus, acest joc uimitor este plin de bonusuri. Exista o runda wild, un multiplicator, o runda de premii pentru cina de Craciun si chiar o runda de rotiri gratuita. Simbolurile sunt de fapt din povestea originala. Unul dintre ele este simbolul Tiny Tim. El poate multiplica linia de pariu cu pana la 200x. Jacob Marley, legat si blestemat, este un alt personaj atat de interesant. Si el poate multiplica pariurile de pana la 250 de ori.

Scrooge este pur si simplu un joc de cazino minunat cu jocuri online plin de jocuri festive. De fapt, acest joc este inspirat dintr-o poveste de Craciun si tot ceea ce este legat de joc reprezinta fie o parte din poveste, fie o parte a festivalului de Craciun.

Practic, acesta este un joc cu 5 role, cu 50 de linii de plata extinse. Unele simboluri sunt de fapt personaje din povestea originala si sunt destul de puternice pentru a oferi recompense frumoase. Micul Tim, Jacob Marley, fantoma scheletica a viitorului de Craciun, Duhul Jovial al Craciunului, fantoma Ethereal a trecutului de Craciun si Ebenezer Scrooge sunt unele dintre acele personaje cu diferite puteri multiplicatoare.

Simbolul lui Scrooge este cel mai puternic si poate multiplica linia de pariere pana la 600 de ori. Exista de asemenea un simbol wild reprezentat de o coroana. Acest joc ofera de asemenea o gama larga de marimi de pariuri de la 0,01 la 250. Chiar si numarul de linii de plata poate fi schimbat asa cum doriti.

Acest joc slot online contine, de asemenea, jocuri cu castiguri destul de puternice, cum ar fi jocuri bonus si runde gratuite de bonus. Deci, atata timp cat joci acest joc de cazino online uimitor, vei fi mai aproape si mai aproape de visele tale cele mai salbatice.

No comments

Leave a Reply