Alege Pacanele

Savannas Life

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Savannas Life

Joaca gratis pacanele Savannas Life onlineSavanna’s Life este un jocuri de pacanele de la EGT care iti ofera o experienta unica. Dupa cum v-ati prins deja dupa nume, veti fi purtati intr-o calatorie salbatica in adancul padurii din Africa. Daca esti gata pentru asta poti contiuna. Acesta este un joc de cazinou clasic dar cu accente moderne si daca planuiest sa strangi bani pentru o calatorie in Africa acest joc este probabil cea mai buna metoda de a face acest lucru. Est inconjurat de o multime de animale salbatice dar privelistea este una frumoasa. Asa ca tine un ochi deschis la acest slot.

Joaca gratis pacanele Savannas Life online

 

De la un astfel de joc de cazino te poti astepta la o grafica superba. Multumita celor de la EGT vei avea asta din plin. Daca esti genul care ii place sa mearga direct la subiect, acest joc de pacanele face acest lucru. Pacanelele produse de EGT nu au ecrane stralucitoare si merg direct la subiect. De asta vei avea parte aici. Slotul acesta are 20 de linii castigatoare pe cele 5 role ale sale. Trebuie doar sa alegi numarul de linii castigatoare in fuctie de cate ai buget dar ai cinci optiuni dintre care poti alege: 20, 15, 10, 5 sau 1 linie castigatoare. In acest mod, fie ca esti unnjucator pe mize mici sau unul are vaneaza castigul vientii, toata lumea se va simti confortabil jucand acest joc.

Suma maxima care poate fi castigata la acest joc de cazinou este de 1000 de credite. Avem simbolul wild, ca la orice pacanele de la EGT, si in acest caz este regele leu. Acesta iti poate aduce bani frumosi atnci cand isi face aparitia pentru ca poate inlocui orice alt simbol pentru a face combinatiile norocoase pe rolele de pacanele.

Un joc de cazinou care merita jucat online de iubitorii de pacanele

 

No comments

Leave a Reply