Alege Pacanele

Sands Of Fortune

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sands Of Fortune

Joaca gratis pacanele Sands Of Fortune onlineSands of fortune slot gameeste un jocuri de pacanele gratuit cu 9 linii castigatoare si 5 role. Pentru a juca, trebuie sa intelegi cateva lucruri, pe care daca nu le-ai cunoaste, te-ai putea gasi blocat cu o mumie furioasa.

Joaca gratis pacanele Sands Of Fortune online

Sands of fortune slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit in care, daca porti sandale cu ciorapi, nimic nu te va putea salva atunci cand cobori in mormanrul bine pastrat si intretinut. In coltul stang se poate vedea numele jocului si iti poti da bine seama ca reaminteste de tema filmului din anii ’80, Tomb Rider.

Simbolurile jocului

„Sands of fortune slot game” este un joc de slot gratuit cu 10 simboluri ce trebuie cautate. Doar cateva simboluri sunt generice, restul fiind personalizate pentru a se incadra in tema arheologica. Exista trei simboluri de carti Q, K si A, pe un fundal gri, cu simboluri egiptene. Ceea ce face ca jocul sa fie special nu este valoarea mica a anumitor simboluri, ci valoarea mare a altor simboluri. Atunci cand afisezi A, vei primi 2000 de credite.

Scorpionul te ajuta sa obti 9 credite. Caracteristica bonus a jocului este si ea speciala. Trei coridoare te vor face sa faci o alegere. Daca alegi coridorul din dreapta, vei continua jocul, pana cand vei face alegerea gresita. Vestile bune sunt ca banii nu se pierd atunci cand faci alegerea gresita.

No comments

Leave a Reply