Alege Pacanele

Safari

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Safari

Joaca gratis pacanele Safari onlineSlotul video Safari este jocul de pacanele care a fost proiectat superb si este destul de bun in fiecare sens al acestui cuvant.

Joaca gratis pacanele Safari online

 

Jocul acesta de pacanele se desfasoara in centrul Africii si toate simbolurile care au fost folosite in acest joc sunt acele animale pe care le-ati gasi in campiile din Africa, cum ar fi lei, rinoceri, hipopotami si zebre. Simbolurile jocului au fost desenate intr-o maniera frumoasa si arata ca si cum ar fi fost scaldate de soare. Intregul ecran da senzatia de stralucire a soarelui si il face tentant si cald jucatorilor.

Caracteristicile jocului de pacanele

Designul jocului este diferit de cel al altor modele. Acest slot video a fost facut in designul de jeep si poate fi intimidant pentru noii jucatori. Totul va avea loc in centrul ecranului. Acesta este locul unde simbolurile se prabusesc daca loviti la butonul Spin. Dreptul jocului are 5 premii diferite care sunt atasate cu acesta, iar in stanga bobinei are o harta pentru jocul lateral denumit Photo Safari. Acestea sunt optiunile laterale pe care le puteti folosi atunci cand intrati in mini-jocuri. In partea inferioara a UI se afla suma creditului, suma pariurilor, rotirea automata si rotirea. Cand primiti trei simboluri, atunci multiplicatorul va fi activat si simbolurile castigatoare vor disparea pentru a lasa noile simboluri in scena.

Mini jocurile acestui slot video sunt in cazul in care jocul de pacanele va straluci in intregime. Acestea sunt jocul de vanatoare de comori mini si safari foto.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele