Alege Pacanele

Royal Double

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Royal Double

Joaca gratis pacanele Royal Double onlineRoyal Double este inca un slot video cu trei tambururi si douazeci si sapte linii de castig si care se bazeaza din nou pe tema bufonului. Exista multe simboluri si runde speciale la acest joc de pacanele care mentin ritmul alert. Unele simboluri, cum ar fi pepeni verzi, prune, struguri, sunt foarte generoase. Fii atent la aceste simboluri pentru ca te vor face sa castigi masiv. 7 de culoare rosie vor declansa runda de imprastiere atunci cand apare de trei ori pe linii de plata aleatorii. Ei au o runda de pariuri misterioasa care va poate face sa castigati de 25 pana la 100 de ori pariul initial. Daca aveti noroc, va veti intoarce acasa incarcat din acest slot.

Joaca gratis pacanele Royal Double online

 

Bufonul actioneaza doar ca un simbol wild la acest slot video. Exista, de asemenea, o caracteristica x2 in acest slot. S-ar putea sa fi observat ca unele simboluri apar cu x2 pe ele. Aceasta caracteristica se asigura ca daca castigati pe aceasta linie de plata, inclusiv pe acel simbol, atunci plata va fi dublata indiferent de miza ta. Pentru jucatorii care doresc mai multa distractie, existasi caracteristica de pariere la acest slot. Indiferent cat de mari sau mici sunt castigurile, veti avea sansa de a paria pe castigurile precedente in acest slot video.

Veti avea mai multe rotiri castigatoare decat cele pierdute la acest slot video si asta este sigur. Acesta este motivul pentru care este unul dintre cele mai pline de succes sloturi pe care le puteti juca. Tom Horn Gaming a facut o treaba buna asigurandu-se ca victoriile si pierderile sunt la un procent potrivit pentru a mentine jocul interesant.

 

No comments

Leave a Reply