Alege Pacanele

Rocky

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Rocky

Joaca gratis pacanele Rocky onlineRocky” este un joc de aparat de pacanele ce il are in prim plan pe cel mai cunoscut personaj al tuturor timpurilor – Rocky Balboa. Da, asa este. In decursul jocului te vei intalni cu Rocky pe rolele aparatului de slot. Vei vedea cum acesta isi va aface aparitia in acest joc de pacanele gratuit si cum iti aduce castiguri suplimentare de fiecare data. Playtech a facut o treaba incredibila transformandu-l pe Rocky Balboa in personaj intr-un joc de pacanele de care fanii se vor putea bucura.

Joaca gratis pacanele Rocky online

Ce altceva mai poti vrea? Este un joc cu 25 de linii castigatoare si 5 role. Muzica de fundal pare ca e rupta din film. Celelalte simboluri din acest joc de pacanele contin literele R, O,C, K, Y. Deci totul este despre Rocky Balboa, personaj jucat de Silvester Stallone in 1976, dar si in urmarile filmului ,pana in 2006. Este un joc bine conceput.

Rocky” este un joc de cazino de tip slot online oferit de Playtech, cu 25 de linii castigatoare. Jocul este axat pe simbolurile valoroase. Valoarea simbolurilor poate fi verificate in tabelul castigurilor. Joaca in modul max bet si vei castiga recompense uriase. Vor fi necesare una sau doua rotiri pentru ca recompensele sa inceapa sa curga. Trebuie sa fi atent la simbolul cu Rocky, simbol ce va inlocui toate celelalte simboluri de pe o linie castigatoare. Mai exista simboluri cu Pauline Ivan Drago, Apollo Creed si Clubber Lang.

Exista multe mini jocuri ce se vor activa in timpul jocului. Exista bonusul Knockout ce se activeaza atunci cand pe rola 5 apare manusa de box rosie, iar pe prima rola apare manusa de box alba. Jocul iti aduce castiguri uriase.

No comments

Leave a Reply