Alege Pacanele

Rock The Mouse

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Rock The Mouse

Joaca gratis pacanele Rock The Mouse onlineRock Mouse este un joc de cazino cu distractie extrem de distractiv de la dezvoltatorul jocurilor de jocuri Games OS. Acest divertisment este, de asemenea, unul dintre cele mai simple jocuri de tip slot video gratuite de pe piata in aceste zile. Jocul acesta de cazino este mic, precum si toate elementele din cadrul acestuia. Dar, toate aceste elemente sunt proiectate, organizate si prezentate in mod extrem de distractiv si plin de bucurie. Practic, aceasta masina gratuita este relatata in jurul unei trupe ciudate de rock unde o fata, o pisica si un soarece sunt impreuna pentru a ne aduce un pachet de divertisment, inclusiv muzica si premii minunate.

Joaca gratis pacanele Rock The Mouse online

 

Pe de alta parte, acest slot video gratuit este foarte potrivit pentru jucatorii de sloturi de baza. Acest jocuri de pacanele are doar 3 role si 3 randuri. Deci, acesta este un slot video clasic gratuit, dar cu grafica avansata, animatii si un sistem de premiere avantajos. Jocul de cazino este destul de cool. Pentru a intelege jocul se poate arunca o privire in tabelul de plati al jocului, dar nu este o sarcina vitala. Pentru a incepe jocul, trebuie sa faceti mai intai un pariu. Marimea pariului poate fi schimbata intre 0,5 si 2,5 monede pe rotatie prin modificarea numarului de monede pe rotatie. Oricum, marimea monedei este statica in acest slot liber.

Chiar daca acesta este doar un joc de cazino de scoala veche, un singur joc de slot gratuite, exista cateva caracteristici bonus super-incluse. Printre ele sunt un joc wild si doua jocuri minunate. Mai intai este jocul Bonus Orchestra cu branza, care este declansat de simbolul branzetului. Si exista, de asemenea, jocul Catch Me Bonus, care este declansat de simbolul sapte albastre.

No comments

Leave a Reply