Alege Pacanele

Robotnik

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Robotnik

Joaca gratis pacanele Robotnik onlineRobotnik este un joc online de tip video slot cu 4 randuri, 5 role si 40 de linii castigatoare, ce prezinta simboluri rock, cu combinatii castigatoare atunci cand se aliniaza. Acest joc poate fi jucat pe bani virtuali sau pe bani reali. Jocul de aparat de tip slot gratuit Robotnik are simboluri wild si simboluri x3 wild ce inlocuiesc celelelate simboluri, pentru a spori castigurile jucatorilor. Rotirile gratuite si simbolurile wild sunt oferite atunci cand Robotnik apare pe role. Acest joc de aparat de tip slot prezinta si caracteristica sticky wilds. Simbolurile wild in acest joc de cazino online gratuit sunt de doua tipuri: fie apar in timpul unei rotiri normale, fie simbolul Robotnik inlocuieste celelalte simboluri pentru a le transforma in simboluri wild. Jocul ofera castiguri surprinzatoare. Acest joc este foarte interesant, facand parte din jocurile oferite de cei de la Yggdrasil Gaming, cum sunt: Draglings si Magic Mushrooms.

Joaca gratis pacanele Robotnik online

 
Acest jocuri de cazino de tip slot oferit de Yggdrasil Gaming este un joc foarte interesant. Jocul nu ofera runde bonus special, dar are un bonus ce se activeaza la finalul unei rotiri, in mod aleator. In timpul acesti rotiri, un robot zboara prin role si schimba trei simboluri in simboluri wild, oferind astfel castiguri masive.

Jocul online de aparat de tip slot Robotnik are ca tema spatiul. Jocul ofera rotiri duble, extra multiplicatori si simboluri speciale. Jocul prezinta cristale din spatiu frumos colorate. Jocul nu ofera un jackpot progresiv, asa cum o fac alte jocuri oferite de Yggdrasil Gaming. Jocul are si o caracteristica de joc automatic, ce poate fi activat de la buton. Calitatea graficii si efectele sonore sunt impecabile. Tema acestui joc online de aparat de tip slot este unic, asa cum sunt si alte jocuri oferite de Yggdrasil Gaming, cum sunt: Magic Mushrooms si Reef Run.

Jocul online de aparat de tip slot Robotnik oferit de Yggdrasil Gaming are simboluri wild ce apar pe ecran. Acesta poate transforma simbolurile in wild sticky, iar rolele se vor roti din nou. In cazul in care apar noi simboluri wild, procesul se repeta, iar jucatorul primeste rotiri gratuite. Acest process se repeta pana cand simbolurile wild nu mai apar pe ecran. Acest joc este foarte interesant si ofera castiguri uimitoare.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele