Alege Pacanele

Robin Hood Evoplay

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Robin Hood Evoplay

Joaca gratis pacanele Robin Hood onlineSlotul video Robin Hood este jocul de pacanele despre un bandit din padurea Sherwood care a furat de la oameni bogati, astfel incat el sa poata da oamenilor saraci si l-a pacalit mereu pe seriful din Nottingham.

Joaca gratis pacanele Robin Hood online

 

Jocul despre Robin Hood este intotdeauna bazat in padure si de aceea in spatele tamburilor exista niste copaci cu pieptul de comori rupte pe care Robin le-a jefuit. Exista un cadru de aur modelat cu titlul care contrasteaza cu rosul aprins. Jocul include, de asemenea, coloana sonora orchestra care se potriveste bine in aceasta tema, dar in acelasi timp este impresionanta.

Jucatorul poate incepe cu 0,20 pentru fiecare rotire si liniile de plata nu pot fi ajustate. Castigarea standard are loc cu cel putin 3 simboluri.

Simbolurile slotului video

Simbolurile din joc includ simbolurile cartilor de joc care sunt Q, J, 10 si 9. Ele pot fi decorate folosind crengi si frunze. Simbolurile tema sunt Friar Tuck, Little John, frumoasa Maid Marion si Robin Hood. Pentru a castiga cu Robin Hood, va trebui sa obtineti doar doua simboluri, iar cel mai mare premiu pe care il puteti obtine este de 500 de ori pariul dvs.

Robin Hood este o persoana celebra pentru abilitatile de tir cu arcul, deci nu este ceva surprinzator sa ai cercuri tinta in joc. Robin joaca, de asemenea, ca simbol salbatic al jocului si el poate actiona ca si cele care sunt listate daca este nevoie sa finalizeze victoria si acest lucru nu va inlocui un simbol scatter. Scatterul acestui joc este Scowling Sherriff.

No comments

Leave a Reply