Alege Pacanele

Robbie Jones

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Robbie Jones

Joaca gratis pacanele Robbie Jones onlineDaca va place Indiana Jones, atunci veti fi, de asemenea, fericit cu Robbie Jones and the Heart of the Nile. Acesta este un joc de cazino tematic pentru adulti. La inceputul jocului de pacanele, veti putea sa-l vedeti pe Robbie Jones, in timp ce vizionati un avion care este pe cale sa se prabuseasca. Partenera lui, Mary ,va fi luata ostatica impreuna cu bijuteriile. Inainte sa o lase sa plece, Robbie Jones va putea salva fata si bijuteriile inainte de a scapa cu o barca cu motor. Cea mai mare victorie este de 99.000, in timp ce exista trasaturi explozive care se pot astepta in timp ce joci ca salbatice aleatoare, rotiri gratuite si multi-victorii.

Joaca gratis pacanele Robbie Jones online

 

Jocul de pacanele se bazeaza pe 99 de linii de plata fixe si 5 role. Puteti utiliza panoul de control aflat sub tambur, astfel incat sa puteti seta pariul intre 0,50 si 250,00.

Slotul a fost conceput astfel incat sa poata arata ca este un capitol din cartea de benzi desenate. Exista imagini animate cu designul care sunt superbe si trag jucatorul in basm. Tamburul a fost separat in 15 sectiuni si fiecare sectiune are propriul simbol care tine pasul cu tema povestirii. Deasupra rolelor, exista cerul albastru care are nori plutitori, rauri limpezi, piramide si maini prafuite.

In joc, Robbie Jones merge in Egipt si puteti merge cu el la aceasta ultima cautare. Simbolurile sunt avionul, un rau care are un crocodil, unelte din lemn, cutie TNT, soldati, Baron Strudel, Robbie Jones, pusca, pistol, rubin si o barca cu viteza.

No comments

Leave a Reply