Alege Pacanele

Riches of Ra

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Riches of Ra

Joaca gratis pacanele Riches of Ra onlineAsa cum probabil ti-ai dat deja seama, tema jocului este una egipteana. Zeul egiptean Ra isi face aparitia pe rolele aparatului si este bine sa iti incerci norocul, sa vezi daca zeii sunt de partea ta. Acest joc are efecte izuale grozave si castiguri mari – oferind o experienta de joc foarte placuta. Simbolurile prezentate sunt Sfinxul si Piramidele, dar si multe altele. Alte jocuri de cazino online gratuite similare, oferite de cei de la Play N’ Go sunt: „Energoonz” si „Jewel Box”.

Joaca gratis pacanele Riches of Ra online

 

In acest joc, rata de castig a jucatorului este de 94%. Pentru cei ce apreciaza pariurile mari, acesta este jocul ideal. Pariul maxim ce poate fi plasat pentru fiecare rotire este de 18,75 de monede. Exista si 15 rotiri gratuite ce pot fi oferite in timpul jocului. Pariul minim este de 0,15.

Acest joc de aparat de tip slot online „Riches of Ra” prezinta simbolurile egiptene pe rolele aparaturlui de slot. Fie ca vrei sa intri in lumea antica sau vrei doar sa te joci, acesta este jocul perfect. Jocul prezinta si simboluri wild ce aduc castiguri suplimentare atunci cand apar. Exista si runda bonus „Pick a Prize” in care poti castiga pana la x150 din valoarea pariului plasat Acest joc are o tema unica, asa cum au toate jocurile de tip slot create de Playn Go, cum sunt si: „Merry Xmas” si „Eye of the Kraken”.

Urna este simbolul bonus al jocului. Daca reusesti sa strangi trei sau mai multe numere, runda bonus se va deschide cu un mini joc. Aici castigurile vor putea fi multiplicate de 150 de ori.

No comments

Leave a Reply