Alege Pacanele

Respin Joker

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Respin Joker

Joaca gratis pacanele Respin Joker onlineRespin Joker este pur si simplu un joc de pacanele clasic, cu o uimitoare rasucire moderna in valoare de fiecare jucator. Acest joc cu 3 tambururi are 5 linii de plata cu o rata de volatilitate de 9, din care este un plus pentru cele ma noi sloturi online. Simbolurile de fructe utilizate in joc au fost destul de usor de inteles, in timp ce caracteristicile sunt minunate si pot inmulti cu usurinta castigul facand sa castigati bani mari. Efectele 3D subtile asupra simbolurilor folosite nu numai ca fac slotul online destul de interesant, ci si imbunatateste natura intuitiva a jocului Respin Joker.

Joaca gratis pacanele Respin Joker online

 

In acest joc, pentru a obtine o linie castigatoare, jucatorul trebuie sa se potriveasca cu 3 simboluri care sunt contorizate de la stanga la dreapta. Daca toate cele 5 simboluri se potrivesc, castigul este instantaneu dublat. Jocul necesita un pariu scazut de 0,20 pentru fiecare rotire, dar puteti si sa pariati limita superioara de 100.00. Platile la joc sunt de obicei inmultite cu miza totala. De exemplu, ciresele au un multiplicator de 2x, dar daca acestea sunt simbolurile castigatoare, jucatorii primesc 4x. Celelalte simboluri castigatoare standard includ; lamaie 4x, portocale 6x, prune 8x, struguri 10x, in timp ce pepene verde este de 15x, din pariul total.

Jokerul joaca rolul unui simbol salbatic, care ajuta la completarea victoriei dupa ce a plasat cu succes un pariu. Cu toate acestea, nu are valoare reala, dar atunci cand se afla in locul potrivit, jucatorii vor castiga cu siguranta o mare victorie prin completarea golului de linie castigatoare.

Acest joc de pacanele are, de asemenea, o caracteristica respin in cazul in care apare salbatic si completeaza linia castigatoare. In acest caz, alte rotiri se vor roti gratuit pana cand nu va mai fi salbatic in respin, ceea ce face posibil ca jucatorii sa castige mai multi bani.

Exista destul de multe simboluri folosite in joc si acestea includ simbolul Joker care actioneaza ca o caracteristica salbatica, joc de noroc si multe altele care fac jocul usor de jucat.

No comments

Leave a Reply