Alege Pacanele

Reel Gangsters

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Reel Gangsters

Joaca gratis pacanele Reel Gangsters onlineJocul de pacanele Reel Gangster are 5 tambururi cu 20 de linii de plata si se bazeaza pe tema gangster din 1920. Jocul de cazino are o animatie diferita cu un joc bonus cu 5 etape. Jocul are rotiri gratuite si ofera sansa de a castiga masiv jucand cu jocul obisnuit. Jackpotul este de 10.000 de monede. Imaginile vizuale ale jocului de pacanele sunt desenate in timp ce o piesa de jazz este auzita in fundal.

Joaca gratis pacanele Reel Gangsters online

 

Slotul a fost amplasat in afara unei banci in timpul noptii si este noua tinta pentru gangsteri. Jocul de pacanele are un logo viu in partea de sus a rolelor pe fiecare parte. Rotile au fundal negru, iar simbolurile sunt desene animate si colorate. Acestea includ mixul de imagini cu politisti si gangsteri. Puteti gasi insigna de politie, sacii plini de bani cu perechea de boxuri. Jocul are, de asemenea, gangsteri diferiti si exista unul care pare a fi seful, celalalt are o arma, iar al treilea este o femeie plina de farmec care are o tigara.

Jocul acesta de cazino include optiunea de redare automata in timp optiunea de setare permite jucatorului sa opreasca muzica si animatia. Simbolul salbatic ofera cea mai mare victorie atunci cand gasiti 5 dintre ele. De asemenea, el poate inlocui alte simboluri din joc, in afara de scatter si bonus. Simbolul bonusului este un seif si trebuie sa obtineti cinci daca doriti sa declansati bonusul pentru banci. Un scatter este un ziar vechi.

No comments

Leave a Reply