Alege Pacanele

Queen of Gold

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Queen of Gold

Joaca gratis pacanele Queen of Gold onlineQueen of Gold slot game” este un joc de pacanele gratuit ce iti ofera sansa sa comanzi ca o regina egipteana. Jocul te va purta in timpurile stravechi in care te vei utea bucura de bogatiile magnificei civilizatii. Vei avea sansa sa gasesti bogatia pe masura ce te aventurezi in caracteristicile bonus ale jocului.

Joaca gratis pacanele Queen of Gold online

Rata de castiga a jucatorului este una medie, de 95,50%, iar premiile acordate sunt impresionante si descrise in tabelul castigurilor. Jucatorii trebuie sa treaca prin multe pentru a ajunge la marile castiguri in acest joc de aparat de pacanele gratuit. Jocul are 25 de linii castigatiare si un multiplicator pe rola 6. Acesta poate face ca jocul sa explodeze, iar castigurile pot fi peste x100, sau poti primi bonus rotiri gratuite.

Cu atat de multe jocuri de aparat de tip slot existente pe piata, este greu sa iti dai seama care este cel mai bun. „Queen of Gold slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit care, din punct de vedere vizual, iti atrage atentia, multumita design-ului si a imaginilor Egiptului Antic foarte bine integrate in tema. Rolele colorate au simboluri ce o intruchipeaza pe frumoasa si puternica regina Cleopatra. Alte simboluri sunt creaturi enigmaice ca Horus, Bastet si Anuis. Mai exista si alte simboluri ce pot fi observate pe ecran: Piramida albastra stralucitoare si sarcofagul lui Tutankhamun. Aceste simboluri sunt simbolurile scatter si wild in acest joc de aparat de slot gratuit. Chiar daca jocul are un aspect modern, trebuie sa recunoastem ca tema este generica.

No comments

Leave a Reply