Alege Pacanele

Queen Bee

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Queen Bee

Joaca gratis pacanele Queen Bee onlineEste timpul sa va bucurati de aceasta gradina plina de viata in timp ce obtineti ajutorul de la Regina Bee, care detine controlul stupului. Este un aparat de pacanele distractiv si este facut din vase din aur, stup de albine, flori frumoase si albine bazaitoare. Cu tonul de fundal care clipeste si animatia draguta, jucatorul va fi fericit sa castige cu acest joc de cazino.

Joaca gratis pacanele Queen Bee online

 

Jocul de cazino online Queen Bee are 9 linii de plata cu 5 role si pictograma scatter ca simbol salbatic. Linile de plata in joc sunt fixe si inseamna ca trebuie sa te joci cu toate active si vei avea sansa de a castiga cu fiecare rotire in timp ce vei zbura pe toate rolele. Puteti modifica pariul pentru fiecare rotire daca faceti click pe butoanele minus si plus. Puteti micsora sau creste miza incepand cu 0,02 pana la 2,30.

Simboluri de joc de cazino online

Jocul acesta de pacanele este un slot de divertisment pentru un jucator care doreste sa se bucure de o tema simpla si distractiva. Simbolurile au fost legate de albine si de stilul de viata al gradinii, cu icoane care includ doua personaje amuzante de albine, oala plina cu miere, regina alba si flori colorate.

Simbolurile cu cel mai mare premiu sunt un muncitor harnic care plateste pana la de 5.000 de ori pariul atunci cand ai 5 simboluri identice pe linia de plata. Un al doilea simbol cel mai bun este o albina lucratoare care are o sapca de baseball si recompenseaza cu 2.500 ori pariul dupa ce se potrivesc 5 simboluri identice. Un stup de albine cu o floare roz – ele vor plati ambii cel putin de 1.000 de ori pariul dupa ce se potrivesc cele 5 simboluri.

No comments

Leave a Reply