Alege Pacanele

Pyramides

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Pyramides

Joaca gratis pacanele Pyramides onlineEgiptul si piramidele sunt doua dintre cele mai populare subiecte printre dezvoltatorii de jocuri de tip slot gratuite. Aproape toti dezvoltatorii, inclusiv SGS Universal, au dezvoltat cel putin un joc de pacanele gratuite narat in jurul acestor teme. Oricum, nu toate sloturile gratuite sunt la fel de interesante sau de distractive ca si acest joc de tip slot gratuit. De fapt, popularitatea imensa a acestui slot gratuit super cool este cea mai buna dovada pe care o avem. Grafica si animatiile acestui slot gratuit sunt diferite de majoritatea sloturilor de pe piata. Nu inseamna ca acestea sunt mai putin calitative, dar au anumite calitati unice care nu sunt evidente din alte sloturi de pe piata.

Joaca gratis pacanele Pyramides online

 

Oricum, toate aceste grafice si animatii sunt cu siguranta din epoca piramidelor, cu exceptia simbolurilor numerice si litere. Pe de alta parte, cel mai puternic set de simboluri ale acestui jocuri de pacanele sunt si aceste simboluri legate de tema. Acest joc are si cateva caracteristici bonus de calitate. Cele mai populare sunt simbolul wild si simbolurile scatter. De asemenea, scatterul activeaza o alta caracteristica bonus extrem de plina de satisfactie, rundele de rotire libera. Aceste runde au o limita maxima de 12 rotiri. Comparand cu rundele obisnuite, aceste runde sunt capabile sa ofere premii mai frecvent.

Si simbolul wild este important. El poate transforma orice combinatie necastigatoare intr-o combinatie castigatoare in cateva secunde. Evident, premiile de aici sunt putin mai mici comparativ cu alte jocuri SGS. Dar frecventa castigatoare este cu siguranta mai mare. Exista, de asemenea, 5 role, 3 randuri si 20 de linii de plata care pot fi schimbate pentru a va folosi daca doriti sa intrati in aceasta lume fantastica plina de comori antice.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele