Alege Pacanele

Pot O Luck

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Pot O Luck

Joaca gratis pacanele Pot O Luck onlinePot O Luck este un joc de pacanele bazat pe jocurile de scoala veche, unde nu este de asteptat nicio noutate. Jocul de noroc este de la Casino Technology si este alcatuit din 100 de linii de castig si role de 5×4. Rata castigului este de 0,05 si exista multe stocuri speciale si caracteristici de bonus care ii ajuta pe jucatori sa castige mai mult folosind mana mare oferita promisa de dragut.

Joaca gratis pacanele Pot O Luck online

 

Simbolurile folosite in acest joc sunt clasice si acest lucru inseamna ca jucatorul va putea sa se refere foarte usor la ele. Simbolurile obisnuite implica delicii de fructe, cum ar fi strugurii, prunele, ciresele si merele. Altii sunt o potcoava de aur, o moneda de dolari si un clopot de aur. Unele dintre simboluri pot face pe cineva sa faca pana la 500 de monede. Cel mai mare simbol platitor este un clasic 7, care este cunoscut ca norocul sapte. Prin obtinerea a 5 dintre ele, plateste 3.000 de monede.

Prin parierea monedei pentru fiecare linie de plata, este posibil sa va asigurati ca valoarea monedei este de 1 cent pana la 10 credite. Daca doriti sa pariati cu 10 dolari, va insemna ca puteti obtine cea mai mare recompensa care va face sa castigati cu usurinta 300 de dolari.

Joc de pacanele cu simboluri speciale

Pentru a castiga mai mult, este posibil sa explorati simbolul special al jocului. Salbaticul solitar care se extinde este oala reala de aur si ajuta la manipularea combinatiilor de joc prin amestecarea si impodobirea simbolurilor obisnuite. Scatterul este un inceput de aur care poate ajuta jucatorul sa castige 5000 de monede sau 500 de dolari.

No comments

Leave a Reply