Alege Pacanele

Poisoned Apple

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Poisoned Apple

Joaca gratis pacanele Poisoned Apple onlinePoisoned Apple este jocul de pacanele care se bazeaza pe povestea lui Alba ca Zapada. Muzica jocului este vesela si draguta, dar la un anumit nivel, este repetitiva. Simbolurile au fost proiectate intr-un mod minunat. Cand jocul este redat pe desktop, atunci nu se va utiliza ecranul complet.

Joaca gratis pacanele Poisoned Apple online

 

Acest slot video are 5 tambururi si 20 de linii de castig. Are o grila de 5×4. Simbolurile cu simbolurile cartilor de joc au fost decorate cu fauna si flori. Fundalul jocului gasit in spatele rolelor este destinat sa descrie padurea incantatoare. Sporii de ciuperci se vor ridica usor in aer si se vor misca usor in briza. Logo-ul jocului se va bloca pe partea superioara a tabloului. Animatia sporilor de ciuperci arata ca si cum ar fi vie.

Jocul permite jucatorului sa stabileasca linia gasita intre 0.01 si 5. Cu aceasta, puteti paria folosind pariul maxim de 100 de monede pentru fiecare rotire. Jocul are o optiune de joc automat si poate ajunge la peste 1.000 de rotiri. De asemenea, puteti utiliza rotatia care va permite bobinelor sa se roteasca mai repede in cazul in care doriti sa deveniti mai bogati mai rapid. Cand apasati butonul, bobinele vor folosi un ritm usor.

Simboluri de joc ale slotului video

Cartile de joc al acestui joc va castiga de 70 de ori cand jucatorul primeste 5 dintre ele. Pitiful este 125. Mama vitrega cruda este in valoare de 140, printul frumos este de 150 de monede. Alba de Zapada ofera 200 de ori pariul si ea este si cea salbatica. Vrajitoarea albastra se afla in valoare de 400 de ori.

No comments

Leave a Reply