Alege Pacanele

Platoon Wild

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Platoon Wild

Joaca gratis pacanele Platoon Wild online„Platoon Wild” este un joc de aparat slot bazat pe tema razboiului din Vietnam lansat in 1986. Acest joc de pacanele online este special creat si lansat de iSoftbet, cu personaje fotografiate. Jocul ofera castiguri bune, multiplicatoare, grafica si muzica excelente, ce fac jocul sa fie echipat cu actiune. Jocul are 5 role, 3 randuri si 20 de linii castigatoare. Spre deosebire de alte jocuri de cazino, iSoftbet a creat rolele fixe. Valoarea monedei variaza intre 0,1 si 0,50. Pariul maxim pentru fiecare rotire este de 10 credite.

Joaca gratis pacanele Platoon Wild online

 
Jocul se desfasoara pe o schema clasica 5*3 pe un fundal foto realist. Jungla reprezinta zona de lupta. Simbolurile apar in intr-un tabel de deasupra panoului de control. Jocul ofera buton de rotire si tabelul castigurilor. Exista si butoane cu valoarea monedei, auto spin si castiguri. Este foarte simplu sa stabilesti pariul. Pentru a castiga in acest joc de cazino de tip slot online trebuie sa afisezi minim trei simboluri identice in acelasi timp. Exista patru simboluri cu personaje reprezentate prin poze din film.
Multe simboluri sunt disponibile Platoon Wild. Aceste simboluri prezinta o insigna veche, gloante stampilate cu simbolul BAR si un simbol jackpot – un poster al filmului. Animatiile includ explozii si elicoptere in zbor. Muzica este antrenanta si include zgomote de pusca. Simbolul wild poate inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolurilor de rotiri gratuite si de jackpot. Simbolul wild ajuta la formarea combinatiilor de trei, patru sau cinci.
„Platoon Wild” acorda castiguri de 200 de monede pentru trei role, 1000 de monede pentru 4 role si 2500 de monede pentru 5 role, atunci cand joci in modul max bet. Simbolurile Private Class Chris Taylor vor acorda castiguri de 100, 500 si 1000 pentru trei, patru si cinci afisari. Cu simbolurile Sergeant Elias poti cumpara 500, 200 si 100 de credite. Simbolurle gloantelor au diferite valori, in functie de cate gloante contin.

No comments

Leave a Reply