Alege Pacanele

Pimped

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Pimped

Joaca gratis pacanele Pimped onlineGrafica acestui joc este inspirata din GTAV. Jocul te introduce in lumea luxoasa a apartamentelor penthouse. Poate fi jucat pe windows, Android sau iOS. Utilizatorii sunt de parere ca jocul este cel mai bine de jucat pe iPad sau tableta. Atunci cand vine vorba de optiuni, jocul are de toate – lux, doamne si castiguri mari. Imediat ce vei incepe jocul, vei fi fermecat de muzica si efecte vizuale. Nu te vei mai putea intoarce imediat ce vei descoperi castigurile si bonusurile din acest joc de pacanele de tip slot gratuit. Alte jocuri de cazino online gratuite similare, oferite de cei de la Play N’ Go sunt: „Energoonz” si „Rage to Riches”.

Joaca gratis pacanele Pimped online

 

Pimped” este unul din acele jocuri cu atmosfera moderna si luxurianta, spre deosebire de alte jocuri clasice. De aici si unicitatea sa.

Rundele bonus ofera si ele recompense considerabile, iar cele 10 linii castigatoare ofera sansa la castiguri mari. In timpul jocului, daca decizi sa dai muzica mai tare, te vei bucura de sunetul R&B, ce va contribui la experienta de joc. Revenind la castiguri, simbolurile wild vor aduce castiguri suplimentare. In afara de rotirile gratuite, poti castiga si cu aceste simboluri. Din acest motiv jocul este foarte cautat. Fiecare a doua rotire iti va aduce un castig, lucru care face jocul si mai intereant. Acest joc are o tema unica, asa cum au toate jocurile de tip slot create de Play n Go, cum sunt si: „Scandinavian babes” si „Scandinavian Hunks”.

Pariul tau poate fi multiplicat de 100 de ori in timpul jocului, daca se afiseaza combinatiile corecte pe aparatul de slot. Dar cu siguranta vei intalni des multiplicatoarele x20 sau x30.

No comments

Leave a Reply