Alege Pacanele

Night Vampire

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Night Vampire

Joaca gratis pacanele Night Vampire onlineNight Vampire slot machine este un joc de pacanele ce are ca tema noaptea vampirilor si asta din cauza ca vampirii se arata numai noaptea.

Joaca gratis pacanele Night Vampire online

 

Acest joc de aparat de slot este echipat cu 3 jocuri bonus, iar pariul minim este in valoare de 0,01. Vei putea avea acces la trei nivele in joc, in afara de jocul principal si vei incasa un wild care va aduce castiguri suplimentare.

Momentul in care vei putea intra in aceasta lume este la apusul soarelui. Vei putea vizita cimitirul unde te vei preface ca nu iti este frica de nimic.

Orice inger care ar fi langa tine nu va fi fericit cu alegerea facuta de tine, dar vei avea astfel sansa sa incasezi pana la 1.000 de credite. Daca nu vrei sa piersi timpul cu setarile jocului, poti utiliza optiunea Max Bet. Pariul maxim este de 0,30 de credite, in timp ce rotirea automata poate ajunge pana la 1.000. Poti face totul manual daca doresti, jucand cu cele 5 role.

Simbolurile speciale

Simbolul cu cea mai mare valoare este Dracula si aduce castiguri de 1.000 de monede. Liliacul si cei doi cai ce mer alaturi de Dracula reprezinta simbolul scatter al acestui joc de pacanele. Combinatia scatter aduce rotiri gratuite si castiguri asigurate. Valoarea pariurilor este scazuta ceea ce permite jucatorilor sa se acomodeze cu jocul inainte de a plasa pariuri mari.

No comments

Leave a Reply