Alege Pacanele

Navy Girl

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Navy Girl

Joaca gratis pacanele Navy Girl onlineSlotul video Navy Girl este un joc de pacanele care poarta jucatorul in anii 1960. Este vorba despre o nava de razboi a SUA care se afla in mijlocul oceanului. Deoarece jocul este despre barca, atunci Casino Technology pune acest joc in mare. Fundalul este un ocean cu cer albastru peste apa albastra si exista nori puciosi la orizont.

Joaca gratis pacanele Navy Girl online

 

Muzica jocului este un rock-roll care aduce amintirea anilor 1960. Aceasta este cea mai buna adaugire la acest joc care face ca acesta sa fie un joc unic la un anumit nivel.
Nu exista nici o problema in configurarea jocului, deoarece totul este simplu. Setarile acestui slot Navy Girl arata simplu. Jocul are 10 linii de plata si 5 role. Dupa ce decide cu privire la valoarea jocului, jucatorul poate decide cu privire la numarul de linii de plata pe care sa le joace si va fi gata sa declanseze recompensele corespunzatoare.

Exista caracteristici optionale de pariere pe care jucatorul le poate folosi pentru a juca mini-joc. Prin ghicirea culorii potrivite a culorii ascunse, jucatorul poate dubla castigurile si ghicind costumul, castigul va fi de patru ori. Optiunile vor continua pana cand jucatorul decide sa castige victoria sau cand va pierde.

Simboluri de joc de pacanele

Jocul are simboluri clasice de carti de joc care incep de la 9 pana la un as. Au fonturi colorate si arata normal. Simbolurile echipajului platesc mai mult simbolurilor cardului. Sunt doi marinari cu o nava, marinari care sunt in uniforma. Capitanul este o salbaticie a jocului, in timp ce simbolul unei fete marina actioneaza ca o scatter.

No comments

Leave a Reply