Alege Pacanele

Naughty Girls Cabaret

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Naughty Girls Cabaret

Joaca gratis pacanele Naughty Girls Cabaret onlineSlotul online Naughty Girls Cabaret este un joc de casino cu o tema cabaret apentisanta care distreaza jucatorul intr-un mod erotic. Fetele sunt in costume scumpe cu buzele pline de dragoste care pot seduce jucatorul. Totul are loc pe 5 role cu 20 de linii de plata fixe.

Joaca gratis pacanele Naughty Girls Cabaret online

 

Fetele sunt imbracate in dantela cu alte rochii scumpe. Ele fac cu ochiul si trimit sarutarile asupra ta. Sunt blonde cu capul de corb si sunteti oaspetele VIP in cabaretul lor.

Cu toate acestea, femeile nu sunt singurele lucruri pe care ar trebui sa le priviti in acest joc. Veti putea, de asemenea, castiga mare. Cand primiti o femeie in rosu, castigatorul va fi multiplicat de 5000 de ori.

Simboluri slotului online

Fundalul jocului se gaseste in Paris, unde exista Moulin Rouge cu intreaga scena de noapte. Spatiile sunt pline cu perle, palarii si parfumuri. Cardurile acestui joc includ Js, 10s, K si A. Alte simboluri sunt alcatuite cu dansatori.

Salbaticul se va extinde cand va ajunge pe a doua si pe a patra rola. Se dezvaluie o silueta de doua doamne curvace. Puteti gasi, de asemenea, scatter cu cadouri care sunt 20 de rotiri suplimentare, cu o optiune de a alege bonus atunci cand astfel de rotiri sunt completate folosind o optiune pick a carte.

Cel mai mic pariu al jocului de cazino este 0.50 si cei care au mai multi bani pot incepe cu 10.00 credite. Totusi, acest lucru nu este intotdeauna necesar. Cele 20 de linii de castig ale jocului sunt, de asemenea, ajustabile, ceea ce inseamna ca jucatorul poate alege un numar de linii de castig pentru a juca.

No comments

Leave a Reply