Alege Pacanele

More Cash

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

More Cash

Joaca gratis pacanele More Cash onlineMore Cash este cu siguranta o oportunitate pentru iubitorii de pacanele ca sa colecteze niste bani cash de zile mari. Acesta este o noua realizare senzatioanala de la Game Art, talentatul producator de sloturi video de top. Tematica jocului este in mod evident bani. Totul, de la fundal la grafica, animatii, efecte sonore si alte elemente multi-media sunt facute sa respecte tematica banilor din acest slot. Pe de alta parte, acestea sunr realizate cu mare atentie la detalii, fara greseala din niciun punct de vedere.

Joaca gratis pacanele More Cash online

 

Fundalul jocului More Cash este Wall Steet, strada banilor si marilor investitori. Este cu siguranta cea mai buna alegere pentru un slot care se refera la bani. Jocul este usor, asa cum face producatorul cu toate produsele pe care le lanseaza pe piata. Daca ai mai jucat vreodata oricare dintre sloturile de la Game Art, jocul la acest aparat este ca o plimbare pe plaja pentru tine. Nu exista conditii speciale sau reguli complicate si oricine care stie sa porneasca un laptop se va descurca cu comenzile acestui joc inca de la primele rotiri.
Acest joc de pacanele simplu cu 5 role si 15 linii de castig fixe nu permite insa modificarea numarului de linii pe care joci ci doar modificarea mizelor prin marimea mondei. Acest lucru poate varia intre 0.01 si 0.50 si desi variatia nu este cea mai mare avem insa parte de un jackpot dintre cele mai generoase, care ajunge pana la 2500 de credite care poate fi lovit pe o miza miniscula de doar 0.5, chiar daca aici inseamna miza maxima. Jocul More Cash se prezinta cu doua tipuri de simboluri, cele clasic esi cele speciale. Simbolurile speciale sunt simbolul scatter, care declanseaza rundele de rotiri gratuie si simbolul wild care se transfoma in oricare dintre celelalte simboluri pentru a forma combiantii castigatoare. Toate simbolurile sunt referitoare la bani.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele