Alege Pacanele

Monte Carlo Jewels

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Monte Carlo Jewels

Joaca gratis pacanele Monte Carlo Jewels onlineCine poate spune ca nu este atras de stralucirea bijuteriilor si a comorilor? Monte Carlo Jewels slot este un joc de pacanele ce devine un hit!

Acest joc de pacanele are 20 de linii castigatiare si doua runde bonus ce il fac sa fie si mai interesant.

Joaca gratis pacanele Monte Carlo Jewels online

 

Inca de la inceputul acestui joc de slot vei fi inconjurat de aur si pietre pretioase. Trebuie sa inveti cum sa deschizi seifurile jocului ce sunt pline de bogatii pe care nici nu poti sa ti le imaginezi. Pentru inceput, trebuie sa spargi codul stabilind pariul cu care vrei sa intri in joc. Pariul minim este de 0,01, iar cel maxim este de 2 pentru fecare linie. Pentru cele 20 de linii castigatiare active va trebui sa pariezi 40 de credite. Acest gen de pariu te va ajuta sa intelegi mai bine care este valoarea castigurilor pe care le poti incasa.

Simbolurile jocului

Poti stabili cate linii castigatare vrei sa activezi sau poti paria tot ceea ce ai. Daca doresti, poti folosi caracteristica Max Bet si autoplay, atunci cand vrei sa joci fara intrerupere.

Pietrele pretioase au un aspect vintage si un format 3x4x5x4x3. Cartile din acest joc de pacanele sunt lucioase, iar celelalte simboluri prezinta diamante, topaze, ceasuri de aur si multe alte bijuterii.

No comments

Leave a Reply