Alege Pacanele

Miami Beach

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Miami Beach

Cine nu iubeste plaja din Miami si cine nu ar vrea sa o viziteze, daca i s-ar oferi ocazia? Relaxeaza-te si ia o pauza. Incearca-ti norocul si roteste rolele aparatului in acest jocuri de pacanele gratuit. „Miami Beach” are 10 linii castigatoare si 5 role si a fost creat de Wazdan. In joc te vei intalni cu apele clare din Miami, nisipurile firbinti si multe altele. De fapt, muzica de fundal te va relaxa. Poti juca acest joc in pauza de masa sau in drum spre casa. Te va introduce in atmosfera calma si te va bucura cu actiunea jocului.

Joaca gratis pacanele Miami Beach onlineJoaca gratis pacanele Miami Beach online

 

Desi jocul este foarte asemanator cu celelalte jocuri de pacanele, are o stralucire vibranta a orasului Miami ce te va captiva. Unele simbolrui ce apar pe aparatul de slot sunt pasari flamingo, fete frumoase, placa de surf si surferul.
„Miami Beach” este un joc de pacanele online distractiv, poate cel mai distractiv dintre cate ai fi putut juca pana acum. Grafica jocului a fost imbogatita cu efecte uimitoare, pentru a crea o atmosfera placuta a jocului. Premiile sunt si mai mari, iar jocul mult mai interesant. Stii ce este simbolul wild? Este imaginea a doua fete frumoase in bikini. Da, si atunci cand il gasesti pe aparatul de pacanele, el va inlocui toate celelalte simboluri. Simbolul scatter al jocului este surferul. Trei astfel de simboluri vor declansa 10 rotiri gratuite. De asemenea, tine minte, in timpul rotirilor gratuite, toate castigurile vor fi multiplicate cu cel putin x2. Mai mult, daca placa de surf apare pe rola 3, multiplicatorul va exploda. Sansele de castig sunt foarte mari. Nu vei vrea sa mai iesi din joc.

No comments

Leave a Reply